Hinnasto

30€

1 viikko

50€

2 viikkoa

90€

4 viikkoa

 

Ylimääräinen myyntipäivä 8€

Vitriinipaikka 3€/viikko


Provikkamyynti: 30% tuotteen hinnasta sekä 5€ kiinteämaksu. Provikkatuotteella 30vrk myyntiaika. Varmista etukäteen, että tuomallesi tuotteelle on tilaa. Provikkamyyntiin sopii huonekalut, lamput, taulut yms., jotka eivät mahdu myyntipöydälle.


All inclusive hinnottelupalvelu 20€ + 50% provisio, myyntiaika 30vrk. Sisältää tuotteiden hinnoittelun, esille laiton, myyntipöydän siisteydestä huolehtimisen sekä tavaroiden pois keräämisen. Myyntijakson jälkeen myymättä jääneet tavarat voi noutaa takaisin tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen Hetki ry:lle.

Hinnoittelupalveluun tuodaan myytävät tavarat kerralla. Sopiva määrä on noin neljä Ikea-kassillista ja lisäksi voi tuoda isompia esineitä. Myyntijakso alkaa, kun kaikki tuotteet on saatu hinnoiteltua. Kesken myyntijakson ei ole mahdollista tuoda lisää tavaraa.  

Hinnoittelupalveluun otamme vain ajanmukaista, ehjää ja siistiä tavaraa ja vaatetta.
Pese ja siisti myyntitavarat ennen pakkaamista. Emme hinnoittele tuotteita, joissa on esimerkiksi eläinten karvoja, nukkaa tai pölyä. Nämä tuotteet harvemmin menee kaupaksi ja hidastaa hinnoittelutyötä merkittävästi. Pidätämme oikeuden päättää myyntijaksolle hinnoiteltavat tavarat. Emme laita myyntiin yli 10 vuotta vanhoja vaatteita.


Kovahälyttimet: 0.20€


Myyntipaikan tyhjennys ja loppusiivous (sovittava erikseen): 8€


Myyntipaikan siivouspalvelu (sovittava erikseen): 10€/myyntijakso


Ylimääräiset hintalaput:

0.20€ / paperiarkki (sis. 24 hintalappua)

0.30€ / tarra-arkki (sis. 24 hintalappua)Myyntijakson vuokraan kuuluu: Neljä tarra-arkkia viivakoodillisia hintalappuja, henkarit vaatteille, viisi kpl kovahälyttimiä sekä käytettävissä olevan ajan puitteissa sosiaalisessa mediassa uusien myyntipöytien mainostaminen ja oman myynnin seuraaminen KirppariKallen nettisivuilla.


Ostamme ja otamme vastaan kuolinpesiä, muutosta ylijäänyttä tavaraa tai muuta kodin irtaimistoa. Ole rohkeasti yhteydessä ja teemme tarjouksen.