Hinnasto

30€

1 viikko

50€

2 viikkoa

90€

4 viikkoa

 

Ylimääräinen myyntipäivä 8€


Provikkamyynti: 30% tuotteen hinnasta sekä 5€ kiinteämaksu. Provikkatuotteella 30vrk myyntiaika. Varmista etukäteen, että tuomallesi tuotteelle on tilaa. Provikkamyyntiin sopii huonekalut, lamput, taulut yms., jotka eivät mahdu myyntipöydälle.


All inclusive myyntipalvelu 14vrk: 50% tilityksestä, ei muita kuluja! Hoidamme hinnoittelun, esillelaiton sekä pöydän siistimisen ja loppusiivouksen puolestasi. Voit vain noutaa myymättä jäänee tavarat myyntijakson loputtua sekä nostaa tilityksen. All inclusive palvelulle on suuri kysyntä, joten varaa jaksosi hyvissä ajoin. Tuotteita voit tuoda noin 4 Ikea kassillista yhdelle all inclusive jaksolle. Emme laita myyntiin rikkinäisiä tai sotkuisia tuotteita ja vaatteita, joten tarkistathan tuotavat tavarat etukäteen.


Kovahälyttimet: 0.20€


Myyntipaikan tyhjennys ja loppusiivous (sovittava erikseen): 15€


Myyntipaikan siivouspalvelu (sovittava erikseen): 10€/myyntijakso


Ylimääräiset hintalaput:

0.20€ / paperiarkki (sis. 24 hintalappua)

0.30€ / tarra-arkki (sis. 24 hintalappua)Myyntijakson vuokraan kuuluu: Neljä tarra-arkkia viivakoodillisia hintalappuja, henkarit vaatteille, viisi kpl kovahälyttimiä sekä käytettävissä olevan ajan puitteissa sosiaalisessa mediassa uusien myyntipöytien mainostaminen ja oman myynnin seuraaminen KirppariKallen nettisivuilla.


Ostamme ja otamme vastaan kuolinpesiä, muutosta ylijäänyttä tavaraa tai muuta kodin irtaimistoa. Ole rohkeasti yhteydessä ja teemme tarjouksen.

 

0503665755

  • Facebook

©2020 by Arskan Aarteet Oy